Ovnsbakt torsk på en seng av tomatsuppe og fullkornspasta

Ingredienser :
Tomatsuppe
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • Vann 6 dl
  • Melk 2 dl
  • Hønsebuljong 1 stk
  • Basilikum ½ ts
  • Fullkorns pasta (kokt) 500 g
Ovnsbakt torsk
  • 4 filer 400 g
  • Olivenolje 1 ss
  • Sjømatskrydder 1 ts
  • Paprika krydder ½ ts
  • Persille ½ ts
  • Grønnkål 3 dl
Hvordan det gjøres (20min) :

Hell tomatene i en kjele, bruk en skavmikser på tomatene for å få en jevnsuppe. Ha i vann og hønsebuljong, la det koke til buljongen er oppløst. Ha i melk og basilikum og la det småkoke litt.

 

Kok pasta etter anvisning på pakken.

 

Legg torskefiletene i en ildfast form. Pensle de med olivenolje og ta på krydder. Legg ved litt grønnkål eller spinat. Her brukte jeg grønnkål jeg rørte inn med litt olivenolje.

 

Stekes på 200 grader i ca. 6 minutter.

 

Næringsinnhold pr posjon:
  Mengde
Fett 8g
Karbohydrater 91g
Protein 38g
Kalorier 593 kcal