Lasagne

Ingredienser :
6 posjoner
  • Karbonadedeig 800 g
  • Løk 1 stk
  • Stang selleri stilker 2 stk
  • Persillerot 2 stk
  • Gulrot 2 stk
  • Bokser hermetiske hakkede tomater 2 stk
  • Vann 7 dl
  • Tomatpurè 2 ss
  • Matfløte 1 dl
  • Lasagne plater 8 stk
  • Gulost 250 g
Krydder
  • Basilikum 1 ts
  • Oregano 1 ts
  • Paprika 1 ts
  • Malt muskatnøtt ½ ts
  • Smak til med salt og pepper
Hvordan det gjøres (35min) :

Stek karbonadedeigene og fres fin hakket løk i pannen. Riv opp gulrøtter og persillerot/røtter. Kutt stang selleri i små biter.

Ta alt i en kjele og tilsett hermetiske tomater, vann, matfløte og krydder. La det koke litt.
Legg lagvis kjøttsausen og pastaplater.
Jeg bruker en ildfast form som er 38 * 25 cm.
Legg et lag ost på toppen.
Stekes på 220 grader i 20 minutter.
La den hvile litt og server med en salat.
Tips

Bytt ut med laktosefri matfløte eller soyamelk
Bytt ut med glutenfrie lasagne plater

 

 

Næringsinnhold pr posjon:
  Mengde
Fett 22 g
Karbohydrater 26 g
Protein 41,8 g
Kalorier 478 kcal