Kylling med tomat, ingefær og fullkornspasta

Ingredienser :
4 posjoner
  • Kyllingfilet 300 g
  • Kyllingkjøttdeig 300 g
  • Hermetiske tomater 400 g
  • Rød paprika 1 stk
  • Gulrot 1 stk
  • Liten boks hermetiske minimas/fryste 200 g
  • Aspargesbønner 3 dl
  • Fullkorns pasta kokt 500 g
  • Revet ingefær 1 ts
  • Løk 1 stk
  • Smak til med basilikum, salt og pepper
Hvordan det gjøres (30min) :

Del kyllingfilet i biter og stek sammen med kyllingkjøttdeig. Tilsett løk, revet ingefær, paprika, gulrot, mini mais, aspargesbønner og tomatene. (Kjør tomatene i en stavmikser før du har den i gryta om du ønsker at det skal bli en jevn saus. Om du bruker ferske tomater så må de skåles for å få av skinnet.)

 

Kok pasta etter anvisning på pakken.

 

Næringsinnhold pr posjon:
  Mengde
Fett 10,4g
Karbohydrater 44,7g
Protein 22,2g
Kalorier 362,7 kcal