Ingressbilde

  10 Januar 2016

Nytt år, nye ark? Eller?

Det som er viktig, er å være i litt aktivitet, hver dag! Det er ingen som blir verdensmester over dagen, det er heller ikke mulig å bli det i løpet av en mnd. (januar?) Så hvorfor kaste alle gamle ark? Hvorfor ikke bare bytte ut noen av de!?

 

Jeg har tro på små endringer, men viktige endringer. Jeg har tro på å tenke på hva du skal begynne med, ikke hva du skal slutte med. Fokuserer du på det du skal begynne med, blir det automatisk mindre tid til andre ting, f.eks ting du kanskje burde ha sluttet med.Når Trond Hammeren lurte på om jeg kunne tenke meg å bli en del av hans ide, TeamSlow, ble jeg veldig glad!Trond Hammeren har en idé om å hjelpe andre i bedre form og helse, hans ide er TeamSlow!

Sammen mange av hans venner ble det planlagt treninger, turer, målsetninger.TeamSlow er en lavterskel-trim/treningsgruppe.TeamSlow sitt mål og ønske er å få flere opp av sofaen og ut å trimme/trene. Og det skal være sosialt og inkluderende!TeamSlow har medlemmer fra Pasvikdalen i nordøst til Mjøndalen i sør!Gruppene er fordelt på mange forskjellige nivåer og aktiviteter.F.eks.: Sykkel, ski, løping, turgåing.Noen løper, noen sykler, noen går på ski og noen koser seg med rolige spaserturer. Ikke minst sosialt!Jeg føler meg stolt over å kunne være med og representere TeamSlow!Vil DU også bli med?Les mer om TeamSlow på deres hjemmeside: Team-Slow.no-Øyvind-#Aktivitet #Tur #Sykkel #Trening #Trim #TeamSlow #AltHjelper